ҰЛТТЫҚ ИДЕЯНЫ ТҰЖЫРЫМДАУДАҒЫ МЕМЛЕКЕТТІК ФАКТОР МЕН БАСҚАРУ ТӘСІЛІ (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Ұлттық идея мәселесі – жаңа мәселе емес. Оны талқылауда бүгінгі күнге дейін бұл тақырыпқа ешкім және ешнәрсе айтпағандай, ашық есікке ұрынудың қажеттілігі жоқ.