(untitled) (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Белгілі философ В.П.Яковлев «Социальное время» атты кітабында «Әлеуметтік уақыт адамзат баласының өмірі мен тыныс-тіршілігінің уақыты екендігі белгілі. Осы жерде өнерде, әдебиетте адам және уақыт бейнесі арасындағы тығыз байланыс туралы маңызды мәселелер туындайды.