БАҚ және Интернеттің төзімділік философиясын мен құндылықтарын тарату мақсатында рөлі (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2016)
Берілген мақала БАҚ-тың роліне және толеранттылық саясатты қалыптастырудағы заманауи медиаға, қазіргі заманғы мәдениет пен қоғамдағы толеранттылық факторының қарым-қатынасына арналған. Мақалада толерантты мінез-құлықпен қарым-қатынасты дамыту бойынша медианың әсерінің өсу себептері анықталған, қазіргі заманғы әлеуметтік құрылымдарда және БАҚ–тың жүйелерімен интернет ресустар арқылы толеранттылық құндылықтарының кейбір себептерінің нақтылануы заңдылық.
Keywords: БАҚ; медиа; интернет; толеранттылық; әлеуметтік жүесі; ресурс; толеранттылық мінез-құлық.