Қазақстандағы жаңа протестанттық ұйымдар және олардың миссионерлік қызметі (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасында жаңа протестанттықағымдардың таралу тарихы және Ресей империясында 1917 жылғыҚазан төңкерісінің дайындығына және жүзеге асыруына жаңа протестанттық ағымдардың орны мен рөлітуралы қарастырылған.Сонымен бірге, еліміздің аумағында атқарып жүрген миссионерлік қызметтері зерттеліп,жаңа протестантық ағымдардың тарапынанөздерінің еліміздегі тарихилығын дәлелдеуталпыныстары жоққа шығарылады. дін, қоғам, миссионерлік қызмет, ұлттық мүдде