Қазақстандағы неопротестанттық евангелдік білімнің таралу ерекшеліктері « (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Мақала Қазақстандағы евангелдік діни білім тарату мəселесіне арналады. Қазақстанда евангельдік ілімді таратуда қазір өте белсенді миссионерлік қызмет жасап жүрген «Грейс-БлагодатьРахым» жəне «Новая жизнь – Жаңа өмір», шіркеулерінің жұмыстарына сараптама жасалады. Бұл шіркеулердің мақсаты. Қазақстан қоғамына евангелдік ілімді тарату арқылы адамдарды Иисус Христостың жолына түсіру. Осы мақсат жолында шіркеулерде жасалып жатқан жұмыс барысы мақала авторлары тарапынан сырттай бақылау арқылы зерттеліп, өзіндік бағасын алып отыр. Түйін сөздер: діни білім, Евангелизация саясаты, миссионерлік қызмет, шіркеу, діни қызмет.