Ф. Гүлен жəне діни төзімділік идея турасында (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Мақалада Ф. Гүлен тұлғасына жəне діни төзімділік мəселелеріне қатысты сұрақтар қарастырылады. Осы тақырыпқа байланысты автор көптеген тарихи мысалдар келтіру арқылы Ислам əлемдік дін ретінде əрқашан дінаралық келісім мен төзімділікті қолдайтындығына баса назар аударады. Түйін сөздер: дін, идея, діни төзімділік, дінаралық келісім.