Ф. Гүлен еңбектеріндегі этномəдени мəселелер (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Мақалада Ф. Гүлен еңбектеріндегі этномəдени мəселелер қарастырылған. Автор Ф. Гүленнің еңбектеріндегі этномəдени мəселелерді сараптай келе ұлттық жер, ұлттық тіл, ұлттық мəдениет ұғымдарын талдауға тырысқан. Түйін сөздер: білім, мəдениет, ұлт, этнос, тіл, дін, ұлттық идея.