Қазіргі Қазақстандағы дін мен саясаттың өзара ықпалдасуының мəселелері (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Бұл мақалада қазіргі Қазақстандағы мемлекеттік-діни қатынастардың өзекті мəселері қарастырылады. Мұнда дін менсаясаттың қоғам өміріндегі орны мен ролі ой елегінен өткізіледі. Сонымен қатар Қазақстан Республикасының «Діни қызметжəне діни бірлестіктер» туралы Заңы негізге алынған.