Қазақстандағы ислам. Қазіргі бағыттары мен даму сатылары (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Бұл мақалада дін жəне мемлекетаралық қарым-қатынастардың қалыптасу жəне даму кезеңдерін, институциализациямəселелері, елдегі діни ұйымдардың дұрыс бағыттағы дамуына көмек мəселелері қарастырылады.