Дəстүрлі емес діндер Қазақстан Республикасының ұлттық қауіпсіздігіне қауіп ретінде (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Аталған мақалада дəстүрлі емес діндер Қазақстан Республикасының ұлттық қауіпсіздігіне қауіп ретінде қарастырылады.Ұлттық қауіпсіздік комитетінің бұрынғы басшысы Нұртай Абықаев айтқандай «республикамызда соңғы кездері шетелдік дінимиссиялардың саны тым күрт өсіп кетті, бұл дегеніміз елімізде діни жəне этникалық негіздегі жанжалдарға мүмкіндік туыпжатыр».