Қазақстандағы жаңа діни жағдайға жаңа діни қозғалыстардың əсері (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Жалпы, Қазақстандағы қазіргі діни жағдайға жаңа діни ағымдардың əсері қарастырылған жəне ҚРазаматтарының мінез-құлқына жəне сана-сезімнің экстремизациясына, этноконфессиялық діліне оныңəсері.Түйін сөздер: жаңа діни ағымдар, экстремизм, этноконфессиялық діл.