Мифтің әлеуметтік қоғамдағы атқаратын ролі (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада мифтің әлеуметтік қоғамдағы атқаратын ролі қарастырылады. Миф өте күрделі феномен, қазіргі ақпараттық қоғамда алатын орны орасан зор.