ЕКІ МЕМЛЕКЕТ ЛИДЕРЛЕРІ ЛИ МЕН БАК ЖӘНЕ НҰРСҰЛТАН НАЗАРБАЕВ КЕЗДЕСУІНІҢ МӘНІ (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Ел басы Нұрсұлтан Назарбаев 2010жылы Корея Республикасына іс – сапармен баруды жоспарлап отыр. Корея Республикасының президенті Ли Мён Бакпен бұл кездесу бесінші рет болады.