Бұқаралық қоғамдағы қашықтық (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада ақпараттық қоғамдағы жаттану мəселесінің негізгі қырлары талданған. Мұнда жаттану мəселесінің тарихи жəне логикалық алғышарттары қарастырылған.