Терроризмнің рухы немесе болмаған жоқ соғыс (Ж. Бодрийяр) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақала Мәскеу қаласының «Домодедово» әуежайында адамның құндылықтарын түбегейлі қайта бағалауға және оның өмірді түсінуге және адам табиғатының онтологиясына қатысты түсінігін ескере отырып, оның мотивациялық сұраныстарына байланысты.