Исламға дейінгі түркілердің әскери мәдениеті (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Түріктердің әскери өнері ежелгі әлемді қабылдауға және түріктердің дәстүрлеріне негізделген өзінің мәдени-балантропологиялық негізі, философиясы, терең руханилығына ие болды. Авторлар мақалада ежелгі түріктердің тактикасы мен стилі мен әскери мағынасын сипаттайды.