Постмодернизм және сәйкестік (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бүгінгі күнге дейін қоғам адамның кереметтілігін, оның ақылды ойшыл екендігін еш күмəнсіз мойындады. XX ғасырдың екінші жартысында индивидке деген «кереметтілік» қарым-қатынасы өзгергендігі постмодернистік бірегейлік идеясынан көрініс тапты.