Көне түркі мәдени жәдігерлеріндегі адам концептісінің мәдени антропологиялық мазмұны (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада автор этномәдениетті, этнофилософиялық мазмұнды ежелгі түріктердің әлемдік адамзаттық құндылықтар контексінде «адам» этноконцессиясының семиотикалық көрінісі негізінде әлемдік қабылдауды талдайды.