Болашақ маманның бәсекеге қабілеттілігі университеттің оқу сапасының көрсеткіші ретінде (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада болашақ маманның заманауи еңбек нарығын, тиімді бəсекелестікке өз мүмкіндіктері мен қажеттіліктерін жəне өзінің қабілеттерін жүзеге асыруын есепке алу арқылы қалыптасатын қасиеттер кешеніне қысқаша сараптама жасалады.