Қазіргі заманғы адамгершілік және рухани басымдықтарды жүзеге асыру аспектісінде Қазақстан пластикалық өнер (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Қазақстанның пластикалық өнер түрлерінің кəсіби қалыптасуы, түрлі жанрлық, стилистикалық, шығармашылық бағыттары, қазіргі заманның рухани құндылықтарына сай жүзеге асырылуы көрсетіледі.