Ч.С.Пирс шығармашылығындағы күмән мен сенім – ойлау формасы (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада Чарльз Пирстің кітаптары қарастырылғанпрагматизм философиясы және негізгі проблемаларды талқылайды:логикалық ойлау және ғылыми әдістер.