Эрих Фроммның әлеуметтік жобасы: сау қоғам құру және жаңа адамның қалыптасуы (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Эрих Фромның философиялық көзқарасы талқыланып, салауатты қоғам құру және әлеуметтік жобаға жаңа адамның қалыптасуы.