Сана көкжиектері (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада сана мəселесі заманауи философиямен жаратылыстану ғылымындағы күрделі жəнетартымды тақырып ретінде ашып қарастырылған.Сондай-ақ онда болашақтағы жүйелі зерттеуге қажеттіметодологиялық аспектілер көрсетілген.