Рәміз және мәдени дәстүр (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада символдың маңыздылығы мен рөлі мәдени құбылыс ретінде қарастырылады, сондай-ақ этнос мәдени кеңістігін қалыптастыруда өзінің танымдық және шығармашылық мүмкіндіктерін көрсетеді.