Орталық Азиялық ынтымақтастықты дамытудағы аймақтық институттардың рөлі (Шанхай ынтымақтастық ұйымы мысалында) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Орталық Азиядағы мемлекеттердің еңбек қызметі мен аймақтық институттардың рөлі талданады.