Кеңес өкіметінің ұлттық саясатының аспектілерінің бірі ретінде саясатты клиентилизм (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада большевиктердің Октябрь төңкерісінен кейін ұлттық мəселеге байланысты доктринасы қарастырылған.