Қазақстан Республикасының ақпараттық қауіпсіздік аймағындағы мемлекеттік саясаттың негізгі қағидаттары (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мемлекеттік саяси жүйедегі ақпараттық қауіпсіздікті сақтауға арналған мақала