Қазіргі қоғамдағы саяси наразылық (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада қазіргі қоғамдағы саяси наразылықтың ерекшеліктері қарастырылған. Саяси наразылық формасының өзгеруіне ықпал ететін себептер мен факторлар талданған. Қоғамдағы саяси наразылықты мінез-құлықтың дəстүрлі жəне жаңа формаларының сипаты, саяси наразылық динамикасына əлеуметтік желілер жəне Интернеттің рөлі зерттелген. Түйін сөздер: саясат, саяси наразылық, саяси жүйе, саяси тұрақтылық, саяси режим, депривация, азаматтық қоғам.