Әбу Насыр әл-Фараби: дәуір сұхбаттастығы (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университетінің 80 жылдық мерейтойы сипатталған. Басты оқиға - халықаралық форум. Шетелдік қонақтар келді, сұхбат берді.