Киберлаңкестік Қазақстан республикасының ақпараттық қауіпсіздігіне қауіп ретінде (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақала кибертерроризмге Қазақстан Республикасының ұлттық қауіпсіздігіне қауіп төндіреді.