Қазақстан-Америка қатынастарының қалыптасуы (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақаланың авторы Казақстанмен АҚШ арасындағы қарым-қатынастарының бастапқы құрылымын қарастырған.