Халықаралық қарым-қатынастардағы жетістіктер ұлттық қауіпсіздіктің негізі ретінде (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақала халықаралық қатынастардың мәні мен орнын ұлттық қауіпсіздіктің негізі ретінде көрсетеді. Оның әлеуметтік функциялары қарастырылады және «халықаралық қатынастар» және «ұлттық қауіпсіздік» түсініктері талданады.