Қала адамның экзистенциалды проблемалары (Қазақстан қалаларына әлеуметтік -философиялық талдау) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада қазақстандық қалалардың болуы және ондағы адамдардың өмірлік проблемалары.