Отырар өркениетінің рухани мәдениеті (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Отрар өркениетінің рухани мәдениеті туралы зерттеу бар. Ұлы Жібек Жолының Отрар мен Қазақстанның басқа қалаларының әлеуметтік-мәдени дамуына прогрессивті әсері көрсетілген. Тарихи және философиялық көзқарастарҰлы Шығыс пайғамбарының Әбу Насыр әл-Фарабидің тұлғасын қалыптастыру аспектілері.