Қазақ мәдениетінің құндылығын анықтау (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада мəдени сəйкестіліктің болмысы айқындалып, ұлттық сəйкестіліктің қалыптасу негізі болатын рухани-адамгершілік құндылықтар қарастырылады.