Қазіргі жағдайдағы әлеуметтік құндылықтарды трансформациялау (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Адам мен әлеуметтік құндылықтардың өзара байланысы жақында жаһандану үрдістерін және нарықтық қатынастарды қарастыру тұрғысынан зерттеушілердің назарын арттырды. Дәстүрлі түрде, концептуалдық тұрғыдан алғанда, құндылық адамның өмір сүру тәртібін білдіреді. Сонымен қатар, әртүрлі мәндер оған әртүрлі мағына береді және мәндер иерархиясы осыған байланысты. Мәндер сияқты, олардың иерархиялық құрылымы нақты тарихи және жеке сипатқа ие.