Әлеуметтік басқарудағы ақпараттық қамтамасыздандыруы: жетілдіру мәселелері (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Қоғамдағы ақпараттың таралуы - қоғамдағы күрделілікпен салыстыруға болатын өте күрделі құрылым, соңғы онжылдықта «ақпараттар» тұжырымдамасы ең даулы мәселе болып табылады. Қолданылатын санат қарастырылдықазіргі ғылыми идеялар.