Жиль Делезінің «Мағынасын түсіндіру» (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
«Мәннің логикасы» - оның философиясының негізгі принциптері мен принциптерін білдіретін Джиллес Делузенің негізгі жұмыстарының бірі. Оның замандастары Мишель Фуко және Жак Деррида Дельэздің ең жақсы философиялық еңбегін «Мәннің логикасы» деп атады. Мұнда негізгі ұғымдар енгізіліп, философтың арнайы әдіснамалық көзқарасы іске асырылады, оқиғаның тұтас философиясы анықталды.