Қазақстандағы зерттеу университеттері (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Қазіргі уақытта Қазақстан ЖОО-ларды реформалау міндетін қояды, сондықтан университеттің білімі өсіп келе жатқан жаһандану проблемаларына жауап береді. Қазақстандық ЖОО реформаларында бір ғана идея бар ма?