Жаңғырту теориясының мәні мен түрлері (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
ХХ ғасырда. әсіресе танымалжаңғырту. Бастапқыда қолданыңызбұл теория бұл процестерді сипаттайдыбатыс еуропада пайда болдыСоңғы уақытта аграрлықтан өту кезеңіндеөнеркәсіптік өндіріс. Бола тұражаңғырту процесі болдыөмірдің әртүрлі жағын қамтитынқоғам: экономикадан мәдениетке дейін