Әл-Фараби мұрасындағы таным сатылары (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Авторлар оқырманы Әл-Фарабидің ұлы ойшылдарының шығармалары мен шығармаларымен таныстырады. Оның қызығушылығы - оның логика, ойлау және құндылықты түсінуі.