(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2016)
Қазақ халқының мемлекеттілігі мен тарихының сабақтастығы, дәстүрлі мәдени дүниетанымның сындарлылығы қазақстандықтар дың жаңа ұлттық маңызды ділі болып табылады. Евразиялық дала лардың территориялары қазақ халқының мәдени генезисі саналады. Еліміздің мәдени мұраларын сақтау мен дамыту жобаларын шығар машылық тұрғыда іске асыру ҚР мәдени саясат Тұжырымдамасы ше шуге бағытталған басты тапсырмасы болып табылады. «Территория Брендингі» заманауи мәдениет саласындағы жасампаз технология бо лып саналады. Қазақстандағы аталмыш тапсырманың бірқатар мето дологиялық көріністерінің шешімдері осы мақалада қарастырылған.