(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2015)
Мақалада XIII ғасырда қазақ даласынан шыққан теолог әрі құ- қықтанушы ғалым Хусамуддин әс-Сығнақидың ислам құқығы негіз- дерінде қатысты «Әл-Уәфи» және «Әл-Кәфи» атты еңбекте- ріндегі діни мәтіндердің құқықтық интерпретациялану жолдары баяндалады.