(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Әл-Фараби атындағы ҚазҰУ 85 жылдығы және философия факультетінің 70 жылдығының биыл аталып өтілуіне орай біздің белгілі Ойшылдарымыз ғалым-философтар – А.Х. Қасымжанов, К.Х. Рахматуллин, М.С. Орынбеков, О.А. Сегізбаев, А.Ж. Кельбұғанов, Б.Г. Нұржановтарды еске алу орынды болар. Бұл кішкене эссе Университетімізде ұстаздық еткен, қазақстандық философтардың кейбір ойлары мен көтерген тақырыптарына және олардың философиялық ойлауы, ақылдарының парасаттылығы мен интеллектуалды батылдығына арналады.