(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Мақалада ХХ ғасырдағы дінді зерттеудің əдістемесінің ғылыми-теориялық ыңғайларына қысқаша шолу жасалған. Түйін сөздер: дін, діни ұйымдар, діни қызмет, мемлекеттік-конфессиялық қатынастар, халықаралық саясат.