(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Мақалада Германия елінің заманауи көші-қон саясатына саясаттанулық талдау жүргізілген, сонымен қатар Германияның көші-қон жүйесінің теориялық-қолданбалы аспектілерінің құрылуы мен дамуын зерттей отырып, тұрғылықты халықтың белсенділігін реттеу саласында ұлттық жəне халықаралық тəжірибесі ескерілген. Мигранттардың интеграция мəселелеріне ерекше назар аударылған. Түйін сөздер: миграция, миграция саясаты, мигрант, мигранттың саяси статусы.