(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Мақалада дін және діни қарым-қатынас саласындағы шет елдердің мемлекеттік саясаты қарастырылады. Сонымен қатар посткеңестік мемлекеттердегі қазіргі діни жағдай, дәстүрлі емес діндердің қоғамдық санаға ықпалы мен діни ұйымдардың ахуалы жан-жақты зерттелген.