(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Мақалада дін аралық қарым-қатынас мəдениеті жəне дінаралық сұхбаттастық мəселелері қарастырылады. Сонымен қатар рухани мəдениеттегі дін құндылықтары көтеріліп, əлемдік жəне дəстүрлі дін лидерлерінің сьезі келісім мен бейбітшілікке қарай ұмтылыс екендігі көрсетіледі. Қазақстан əлемдік жəне дəстүрлі діндерге жəне құндылықтарына төзімді қарайтындығы айқындалады. Түйін сөздер: зайырлылық, төзімділік, рухани мəдениет, сұхбаттастық, дəстүрлі құндылықтар, дінаралық келісім.