(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Бұл мақалада негізінен қаралатын мəселе Б.Рассел, Г.Фреге, Дж.Уотсон, Э.Гуссерль жəне Л.Витгенштейннің аналитикалық философиясындағы салыстыру түсінігі. Мұнда концепттер өзінің обьективтік мағынасын экстенсионалсыз сақтайды, сондайақ референтсіз нұсқаулардағы сөйлемдер сол бойынша объективтік пропозициондық мазмұнды білдіреді. XX ғасыр тіл жəне мағына философиясы мағынамен мəннің түсініктерін бөліп қарайды.