(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Заманауи білім беру аясында, шығармашыл тұлғаның мəдени потенциалының даму мəселелері көрсетілген. Шығармашыл тұлғалардың дамуына ықпал етуге бағытталған, кеңейтілген əлеуметтік кеңістікті құру бойынша «технологиялардың» қысқаша кешені берілген.